Leipomo


 

Kahvileipä tunnetaan usein makeahkona, suussasulavana pullana, joka hyvän kahvin kanssa kruunaa rauhallisen iltapäivän.Kotileipomo Taina Vuorio ei käytä raakapakasteita, vaan valmistaa pullat rakkaudella.

Pikkupulla on joka kahvitilaisuuden kestosuosikki, kauniin kultaisensävyinen, makea pulla, jossa on raesokeria pinnalla.
 
 
 
 
 

  Korvapuusti on sopivassa suhteessa kanelin ja sokerin makuinen, perinteinen 'mummonpuusti'.
 
     

 Vaniljapulla on ihastuttavan vaniljainen herkku.

Wieneritkin tehdään Kotileipomo Taina Vuoriossa käsityönä, raakapakasteita käyttämättä.

Lämmin, tuore Munkki on kahvihetkien nautinto ja vanhan suvun perinteitä vaalien tehtynä se maistuu entistäkin ihanammalta.
 
 
NYT MEILTÄ MYÖS     GLUTEIINITTOMAT TUOTTEET
allaolevassa kuvassa kinkku-purjomuffini ja omenapulla
 
 

 
Kakko on vanha, perinteinen isoäidin sekaleipä.

Mallaslimppu on suuren suosion saavuttanut makeahko limppu.

Piimälimppu on lievästi makea, mausteinen leipä. 
 
 
 
 
Ruisrouhesämpylä on rouheinen tämän päivän trendisämpylä.


TÄYTEKAKUT JA TORTUT

Täytekakut ja tortut leivotaan Kotileipomo Taina Vuoriossa perinteisesti kananmunaa käyttäen.
 
Teemme myös KORISTEET käsityönä leipomossamme.
  
leppakerttukakku

 

 Täytekakut tehdään tilauksesta kahden munan kakusta aina 150 hengen morsiuskakkuihin asti. Vaihtoehtoja löytyy hedelmäkakuista sacherkakkuihin. Myös erikoiskakkuja tehdään,esimerkkeinä muumikakut tai meriaiheiset kakut.


pikkuprinsessan kakku

.
 Kotileipomo Taina Vuorio/Kahvila Kuppi ja Tassi, Kettelintie 137, 23930 Pyhämaa, Puh. 02-873182 / 0400-717157  |  Mobiili